Bailamama®

Bailamama® terveysliikuntakonsepti on suomalaisten liikunta- ja terveysalan ammattilaisten kehittämä ryhmäliikuntakonsepti, joka on suunniteltu naisten tarpeisiin. Bailamama -tunnit pitävät sisällään tärkeän sanoman naiseuden voimasta. Tunnit auttavat jokaista oivaltaaan oman naisellisen ihanuutensa, kannustavat kehon kunnioittamiseen ja hetkessä elämiseen. Living Fitness tarjoaa Bailamama® Women- ja Bailamama® 9Months-tunteja.

 

bailamama logo

bailamama

 

 

 

Bailamama® Women tunnit ovat tarkoitettu kaikille naisille. Tunnit sisältävät tanssillisuutta, sykkeen kohotusta, tasapainoilua, lihaskuntotreeniä, lantionpohjalihastentreeniä, liikkuvuusharjoitteita ja venyttelyä. Kyseessä on monipuolinen yhdistelmätunti, joka virkistää mieltä ja kehoa.

Bailamama® Women ryhmäliikuntatunnilla tärkein tavoite on aktivoida lantionpohjalihaksia monipuolisesti. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa ja virtsanpidätyskykyä sekä parantavat ryhtiä.

  • Tunnin kesto 55 minuuttia
  • Päälle mukavat vaatteet joissa voit liikkua ja sisäliikuntakengät
  • Mukaan tarvitset jumppamaton

 

bailamama 9 logo

bailamama 9

 

 

 

Bailamama® 9Months on turvallinen ryhmäliikuntatunti raskaana oleville ja synnytyksestä toipuville naisille. Tunnit sisältävät tanssillisuutta, tasapainoilua, lihaskuntotreeniä, lantionpohjalihastentreeniä, liikkuvuusharjoitteita ja venyttelyä. 9Months-tunnilla pääset valmentautumaan synnytykseen aivan uudella ja ainutlaatuisella tavalla.

Tunnilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. Erityisesti lantionpohjalihastreeni on tärkeässä osassa Bailamama 9Months -tuntia. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset helpottaa raskausaikaasi, synnytystä, sekä synnytyksestä palautumista. Helpot askelsarjat ja yhdessä liikkumisen ilo ylläpitää kuntoasi koko raskauden ajan.

  • Tunnin kesto 55 minuuttia
  • Päälle mukavat vaatteet joissa voit liikkua ja sisäliikuntakengät
  • Mukaan tarvitset jumppamaton