Personal Training

Personal Training on henkilökohtaista- tai pienryhmävalmennusta

Valmennuksessa tavoitellaan terveempää kehoa ja kokonaisvaltaista elämänlaadun parantamista. Valmennuksen lähtökohtina toimivat sinun toiveesi ja tavoitteesi. Haluatko löytää vartalosi uudelleen, parantaa liikkuvuutta, vahvistaa keskivartaloasi, voida paremmin, kehittää tasapainoa tai tehdä totaalisen elämäntapamuutoksen, sinä määrittelet tavoitteesi. Henkilökohtaisessa valmennuksessa otetaan huomioon arkesi ja elämäntilanteesi kokonaisvaltaisesti.

 

Elämänlaadun parantaminen

Elämänlaadun parantaminen ja tulosten saavuttaminen ovat aina kiinni liikunnan, ravinnon ja levon yhdistelmästä, sekä niiden välisestä tasapainosta. Henkilökohtainenvalmennus kannustavan valmentajan kanssa luo mahdollisuuden ottaa isoja askelia eteenpäin kohti omaa tavoitetta ja unelmaa. Kaikki on mahdollista, kun vain uskot siihen!

 

Aloitus

Valmennus alkaa lähtötason kartoittamisella ja tavoitteiden määrittämisellä. Niiden pohjalta laaditaan henkilökohtainen ohjelma. Ennen valmennuksen aloitusta saat käydä maksutta tutustumassa valmentajaasi. Yhteistreenit valmentajan kanssa säännöllisesti mahdollistavat tavoitteisiin pääsemisen turvallisesti, niin että treenitekniikat ovat kunnossa. Henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman avulla treenit eivät junnaa paikoillaan, sillä nousujohteinen harjoittelu tuottaa tulosta. Pysyt motivoituneena, kun valmentaja kannustaa sinua kohti tavoitteitasi!

 

Lue lisää Personal Training -treenipaketeista ja hinnoista

 

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä p. 040 7645909 tai katja.mattila@livingfitness.fi, niin sovitaan sinun valmennuksen aloituksesta!