Personal Training

Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus

Kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävässä valmennuksessa tavoitellaan terveempää kehoa ja elämänlaadun parantamista. Valmennuksen lähtökohtina toimivat sinun toiveesi ja tavoitteesi. Haluatko löytää vartalosi uudelleen, parantaa liikkuvuutta, vahvistaa keskivartaloasi, voida paremmin, kehittää tasapainoa tai tehdä totaalisen elämäntapamuutoksen, sinä määrittelet tavoitteesi. Henkilökohtaisessa valmennuksessa otetaan huomioon arkesi ja elämäntilanteesi kokonaisvaltaisesti.

 

Elämänlaadun parantaminen

Elämänlaadun parantaminen ja tulosten saavuttaminen ovat aina kiinni liikunnan, ravinnon, levon ja henkisen hyvinvoinnin yhdistelmästä, sekä niiden välisestä tasapainosta. Henkilökohtainenvalmennus kannustavan valmentajan kanssa luo mahdollisuuden ottaa isoja askelia eteenpäin kohti omaa tavoitetta ja unelmaa. Kaikki on mahdollista, kun vain uskot siihen!

 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinninvalmennuksen avulla:

  • Löydät todellisen syyn pitää itsestäsi huolta
  • Opit vaalimaan terveelisiä elämäntapoja
  • Löydät keinon yhdistää terveeliset elämäntavat muuhun elämään 
  • Tulet virkeämmäksi 
  • Opit käyttämään mielentyökaluja tavoitteidesi saavuttamiseksi

 

Tämä valmennus on sinulle jos etsit:

  • elämäntapojen muutoksia etkä ihmedieettejä
  • tasapainoa mielelle ja keholle
  • haluat kiinteytyä
  • vahvistaa hyvinvointiasi
  • oppia lempeästi hyväksymään kehosi

Valmennuksessa ei sanella mitä saa ja mitä ei saa syödä. Opastan sinua tekemään parempia valintoja ja muokkaamaan ympäristöäsi sekä elämääsi terveyttä hyvinvointia tukevaksi. Liikut lempeästi ja voimakkaasti sinulle suunnitellun kehonhuolto ja lihaskunto-ohjelman avulla kotona. Valmennus tukee hyvinvointiasi ja kehittää mieltä, armollisuutta itseäsi kohtaan, sekä tasapainottaa elämääsi.

 

Aloitus

Valmennus alkaa lähtötason kartoittamisella, tavoitteiden määrittämisellä ja sisäisen motivaation tutkinnalla. Niiden pohjalta laaditaan henkilökohtainen suunitelma tavoitteiden toteuttamista varten. Ennen valmennuksen aloitusta saat käydä maksutta tutustumassa valmentajaasi. Valmennuksen aikana tapaamiset valmentajan kanssa tukevat sinua matkalla tavoitteitasi kohti.  Henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman avulla treenit eivät junnaa paikoillaan, sillä nousujohteinen harjoittelu tuottaa tulosta. Pysyt motivoituneena, kun valmentaja kannustaa sinua kohti tavoitteitasi!

 

Lue lisää Personal Training -valmennuksista ja hinnoista

 

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä p. 040 7645909 tai katja.mattila@livingfitness.fi, niin sovitaan sinun valmennuksen aloituksesta!